Op zoek naar een fysio Heesch

Op zoek naar een fysio Heesch

Bent u op zoek naar een goede fysio Heesch? Neem dan contact op met fysiotherapie4all. Dit is de beste fysiotherapie bij u in de buurt.  

Mijn persoonlijke ervaring met deze fysiotherapie

Ik heb een zeer positieve ervaring met fysiotherapie 4 all. Afgelopen winter had ik mijn enkel gebroken tijdens een gymles. Die zelfde middag moest ik geopereerd worden in het ziekenhuis en kreeg te horen dat ik 6 maanden lang niet mocht voetballen. Eerst moest ik 5 weken in het gips. En daarna kon ik voorzichtig gaan lopen en werd mij aangeraden om een fysiotherapeut te gaan zoeken. Ik ging daarom op zoek naar een fysiotherapeut in de buurt van Berghem en vond al snel fysiotherapie4all. Ik had daar een afspraak gemaakt en werd respectvol ontvangen. Ze gingen erg goed met mijn enkel om. Ik ging er 2x in de week heen en werd erg goed behandeld. Ik moest daar oefeningen doen om zo snel mogelijk weer te herstellen. Ook wou ik zo snel mogelijk weer gaan voetballen dus daarmee hebben we ook een paar oefeningen gedaan. Dat was eigenlijk mijn doel om zo snel weer te kunnen gaan voetballen. Snel had ik het gevoel in mijn enkel weer terug en ik kon steeds beter lopen. NU ben ik helemaal hersteld en voetbal weer alsof er niks gebeurd is. Daarom is deze fysio zeer aan te raden.

Fysiotherapie

Interesse?

Heeft u interesse in deze fysiotherapeut? Neem dan even contact.

Reacties zijn gesloten.