Kies voor ambernailsandbeauty.com/

Kies voor ambernailsandbeauty.com/

De zomer komt er weer aan. Je wilt er dan ook natuurlijk zomers uitzien. Je kunt je nagels ook aanpassen op de zomer. Een lekker zomers kleurtje op je nagels maakt het allemaal compleet. Kijk op ambernailsandbeauty.com/ voor jouw volgende nagel afspraak.

Verschillende soort nagelbehandelingen

Je kunt veel verschillende soorten nagelbehandelingen krijgen. Bijvoorbeeld acryl, gellak of biab. Acryl is een van de meest voorkomende kunstnagels. Bij het aanbrengen wordt gebruik gemaakt van acryl poeder en vloeistof. Nagels Amsterdam biedt ook gellak aan. Gellak of gelnagellak is een combinatie van verschillende stoffen die je moet uitharden onder een lamp. De lak blijft minimaal 2 weken op je nagels zitten hierdoor. Het is ook helemaal niet schadelijk voor je nagels. Ook zijn er nog biab nagels bij ambernailsandbeauty.com/. Dit zijn nagels die voorzien zijn van een versterkende laag die niet afweekbaar is. Deze soort wordt aangebracht op jouw natuurlijke nagel, waardoor de nagel nog sterker wordt. Ook kan de nagel nog gewoon doorgroeien en het geeft een mooi uiterlijk. 

Verschillende nagelvormen

De keuze is reuze bij nagels Amsterdam. Je kunt bijvoorbeeld gaan voor een ovale nagel. Dit ziet er een beetje uit als een u. Het is vooral een goede vorm als je korte vingers hebt, want zo lijkt het alsof ze langer zijn. Ook bestaat er een amandelvormige nagel. Deze zijn spritzer aan de bovenkant. Het is een handige vorm voor als je nagels redelijk smal zijn. Een vierkante nagel is een hele bekende. Het staat goed als je lange vingers hebt, waarbij de aanzet van de nagels ook smal is. Met een opvallende kleur springt deze nagel er nog meer uit. Er is ook nog een combinatie van vierkant en ovaal en dat heet squoval. Dit past goed bij iemand die een brede aanzet van de nagels heeft en de lengte van de vingers niet maakt daarbij niet uit. Als je vaak vierkante of squoval nagels hebt past de ballerina vorm ook wel bij jou. Dit zijn vaak lange nagels en perfect voor acryl nagels dus. Dan hebben ambernailsandbeauty.com/ en nagels Amsterdam ook nog de vormen stiletto en rond. Stiletto is een vorm met een aardig scherpe punt, maar daarentegen is ronde helemaal zonder hoekjes. 

De prijzen

Nagels Amsterdam begint met prijzen vanaf 30 euro voor gellak. Een hele nieuwe set acryl nagels kosten rond de 70 euro. Als je een nieuwe set wilt maar eerst de oude verwijderd wilt hebben kost het 80 euro. Wanneer je alleen je acryl nagels wilt laten opvullen, betaal je 60 euro. Voor de gelnagels zit je ongeveer op dezelfde prijs als acryl nagels. Je hebt bij gelnagels nog een extra optie om te laten doen en dat is je nagels weer laten herstellen als de ouder gel nagel eraf gehaald is. Hier betaal je 10 euro voor als je dat wilt.

Reacties zijn gesloten.